bg-6

Zo-Jij

Inzicht dag

streepje

Ben jij die ambitieuze ondernemer die zich geblokkeerd voelt om nog verder te groeien?

Meld je dan aan voor de praktische workshop “doorbraak van blokkades, diepe inzichten en groei op persoonlijk vlak”.

Herken je onderstaande situaties:
- Je zit teveel in je hoofd, hierdoor gaat er veel tijd verloren aan
piekeren.
- Je weet niet of je naar je gevoel of verstand moet luisteren.
- Je vraagt je af of dit het leven is dat jij echt wilt.
- Je kunt maar geen keuzes maken en blijft hierdoor stil staan.
- Je merkt dat je passie zoek is, waardoor het ondernemen je energie kost.

Veel gedreven ondernemers komen op hetzelfde punt als jij. Ervaren een stilstand op hun innerlijke persoonlijke groei. Hebben al veel workshops en trainingen uitgeprobeerd, maar ze voelen nog steeds een blokkade om als persoon hun volledige potentieel te gebruiken.

Pien

Pien van Gelder

Spotted by Pien

"Ik was bij dit feestje. Ik zou het iedereen willen aanraden! Gaby liet mij inzien waarom ik niet tot echte actie over kan gaan, wat mij blokkeert en wat ik nodig heb om door te pakken. Hoe bijzonder is dat? Een dag vol inzichten, de spijkers op z’n kop, een lach en een traan en spiritualiteit, zonder toeters en bellen. I loved it!

Zo dankbaar voor deze mooie dag! Prachtige inzichten! Gaby jij bent een absolute topper, in alle opzichten."

Ellen

Ellen Claassen

Leiderschapscoach

"Was een gave dag en gouden inzichten. Dank je Gaby. Ik kan weer naar een nieuw level in mijn toverbal."

BE IN POWER WITH YOUR NEXT STEP

Met de Zo-Jij Inzicht dag brengen we daar eindelijk verandering in. Ook jij kan een uniek leven creëren. Voor jezelf, je omgeving en je onderneming, zodat jij vanuit authenticiteit, impact kunt maken met jouw succesvolle en winstgevende onderneming.

Wil jij dit ook graag bereiken?
Meld je dan direct aan voor de workshop “doorbraak van blokkades, diepe inzichten en groei op persoonlijk vlak”. Waarbij wij samen gaan werken aan jouw echte doorbraak naar je unieke authenticiteit om met jouw bedrijf het verschil te maken.

Wat je gaat leren in deze workshop:
-  Je krijgt diepe inzichten over jouw persoonlijke blokkades.
-  Je gaat ontdekken wat je onbewust tegenhoudt om te kiezen voor je unieke IK.
- Je krijgt helderheid over de stappen die je kunt nemen om door te breken als je authentieke IK.
- Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen

Wat gaan we doen?
Workshop van 9:30-16:30 uur op een mooie locatie letterlijk midden in de natuur.
Je gaat aan de slag met jouw blokkades, samen met een kleine groep. Persoonlijke affirmaties. Persoonlijke Zo-Jij inzicht kaartlegging. 
Heerlijke lunch en de gehele dag door is er koffie, thee, water, frisdrank, fruit en lekkere hapjes.

Als bonus krijg je bij afsluiting van de dag een healing op persoonlijke blokkades, dat direct rust en kalmte in je vernieuwde authentieke persoonlijkheid brengt.

Zo-Jij happening
Pien

Pien van Gelder

Spotted by Pien

"Ik was bij dit feestje. Ik zou het iedereen willen aanraden! Gaby liet mij inzien waarom ik niet tot echte actie over kan gaan, wat mij blokkeert en wat ik nodig heb om door te pakken. Hoe bijzonder is dat? Een dag vol inzichten, de spijkers op z’n kop, een lach en een traan en spiritualiteit, zonder toeters en bellen. I loved it!

Zo dankbaar voor deze mooie dag! Prachtige inzichten! Gaby jij bent een absolute topper, in alle opzichten."

Ellen

Ellen Claassen

Leiderschapscoach

"Was een gave dag en gouden inzichten. Dank je Gaby. Ik kan weer naar een nieuw level in mijn toverbal."

Scroll naar top