bg-7

Zo-Jij

3 maanden programma

streepje

Met het 3 maanden programma werken we gericht aan jouw oude overtuigingen en zetten deze om naar nieuwe overtuigingen. Je leert vanuit jouw innerlijke wijsheid keuzes te maken. Het resultaat is waardevoller en beter. Alles wat je doet krijgt meerwaarde omdat je vanuit een hoger bewustzijn van liefde onderneemt.   

Bij de start van de 3 maanden Zo-Jij programma krijg je eerst een Zo-Jij VIPDAG. Op deze dag ontvang je persoonlijk één op één coaching. 

We gaan samen aan de slag. We maken een verdieping waar je achter niemand kunt verschuilen. Je gaat de kern ervaren van dat stuk, waar je niet bijkomt. Dat stuk dat je tegenhoudt om voluit je ware pad te bewandelen. Dat stuk dat door je oude overtuigingen gevoed wordt. Oude overtuigingen die niet meer voor je werken.   

Kim 20181105_135820

Kim Laurensen

Ondernemer

"Het bracht me inzicht, spiegel voorhouden, waardoor je weer de juiste koers vaart en bijstelt waar nodig is en dit rust geeft. De onrust is minder geworden. Ik mag vertrouwen op mijn intuïtie. De flow/ energie gaat weer stromen en ik heb weer nieuwe invalshoeken."

IMG-20181105-WA0009

Karen van de Wiel

Personal coach & trainer

"Ik vond het verhelderend, spiegelend, ik heb mooie diepe inzichten gekregen, waar ik voor mezelf mee verder kan. Ook veel herkenning en ongekend wat jij allemaal uithaalt uit de Zo-Jij inzichtkaarten. Dit is zo kloppend! Het was voor mij heel waardevol!"

Patricia Leenaarts

Patricia Leenaarts

Trainer & coach

"Dank je wel Gaby voor de mooie inzichten die ik heb gekregen. Hierdoor heb ik heldere en treffende boodschappen gekregen op de verschillende leefgebieden van mijn leven. Hiermee kan ik weer verder met de ontwikkeling van mijn onderneming en natuurlijk mijn persoonlijke groei. Ik ben dankbaar dat ik dit samen met jou heb mogen doen en wens je heel veel succes met je bedrijf. "

BE IN POWER WITH YOUR NEXT STEP

In de 3 maanden Zo-Jij programma komen verschillende onderwerpen aan bod en ontvang je praktische tools. Je kunt hierdoor al meteen elke dag gericht aan de slag om jouw onderneming naar een volgend niveau te brengen. Naar een volgend niveau vanuit jouw innerlijke wijsheid.  Dit gaat moeiteloos, vanuit liefde, dankbaarheid en met jouw purpose. Je onderneemt dan vanuit jouw zielsmissie. 

Wat krijg je in de 3 maanden:    

  • Zo-Jij VIPDAG   
  • Online via skype Zo-Jij coaching van 30 minuten (Om de 2 weken gedurende 3 maanden)
  • Zo-Jij inzichtkaart legging 
  • Werkboek 
  • Elke 2 weken een lesmodule: bestaande uit een video, kennisdocumenten en opdrachten  
  • Besloten Zo-Jij facebook groep met gelijkgestemden waar jij je vragen en ervaringen kan delen  
  • Q&A online facebookgroep een keer per maand (onder voorbehoud)  
  • Zo-Jij meditaties   
  • Zo-Jij affirmaties  
Zo-Jij 3 maanden programma