Waarom jij op safe speelt!

Ben jij een succesvolle vrouwelijke ondernemer, maar heb je ook momenten dat je graag iemand had die jouw beschermt? Een veilige haven geeft? Warmte en liefde geeft? Of maak je meer zorgen om je dierbaren? En heb je het gevoel dat je niemand hebt met wie je dit kunt delen?

Het gevoel van eenzaamheid, ook al heb je een goed lopend bedrijf, en ook al heb je veel lieve mensen om je heen. Toch zit je met het gevoel dat het toch allemaal op jouw schouders ligt?
Dat gevoel van zwaarte op zijn tijd? Dat het even teveel is en je het gevoel hebt dat er niemand is die je begrijpt? Diep in je je hart wil je je openstellen, maar dit lukt niet altijd.
Misschien ben je al te vaak gekwetst en denk je dat je, door je zelf niet helemaal open te stellen, dat je de controle hebt. Vooral vanuit je mind alles laten gebeuren. Ik noem dat safe spelen. Een controle die je afsnijdt van je intuïtie.

Weet dat het niet hoeft. Weet dat je altijd een extra zorglijn hebt. Een soort 112, voor zaken op persoonlijk vlak. Wetende dat je daar altijd op mag inzoomen en afstemmen. Wetende dat je altijd hulp en bescherming krijgt. Zodat je je veilig voelt en omringd bent met een onzichtbare hogere macht die een link heeft met je intuïtie. Via je intuïtie worden er signalen aan je gegeven, zodat je jouw ware pad durft te bewandelen. Je durft open te stellen voor de liefde naar jezelf en anderen.

Wees ook duidelijk naar jezelf, wat jij wilt van anderen. Wees dan ook het voorbeeld voor anderen over datgene wat jij van hen verwacht. Dan kun je dat ook terug verwachten. Maar dan moet je je wel eerst openstellen en vertrouwen op die hogere macht die tegen je spreekt op vele manieren zoals liedjes, teksten, boeken, mensen en het vooral herkennen en zien.

Als je dat doet, dan kun je met gemak vertrouwen op je eigen innerlijke kompas.

Zonder angst om je open te stellen naar anderen. Anderen je onvoorwaardelijke liefde geven. Je geeft het in eerste instantie aan jezelf. Je weet dat je 24 uur beschermd wordt. Omdat je weet vanuit je hart, dat je geleid wordt. Geleid door een hogere macht.

Nu hoef jij je alleen hiervoor open te stellen! Durf jij het aan?
Neem dan contact met mij op voor een doorbraaksessie, zonder voorwaarde.

Warme groet,

Gaby

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top