Zo-Jij

VIP-dag

streepje
Zo-jij inzichtkaarten

Voor vrouwelijke ondernemers die nog succesvoller willen ondernemen vanuit hun hart. Je bent op zoek naar de essentie die echt bij jou past. Je wilt niet meer ondernemen vanuit jouw hoofd. Je wilt ondernemen vanuit jouw hart. Je weet alleen niet hoe je dit moet aanpakken!

Jij staat vandaag centraal, je krijgt coaching van mij één op één.

Je gaat aan de slag met de diepere lagen binnen in jezelf. Je maakt een verdieping in spiritualiteit. Dit houdt in dat je spiritualiteit op een praktische wijze in jouw leven en jouw onderneming toepast. Je wordt bewuster van je acties en van jouw oordelen. Je leert hoe je dit kan loslaten en oud zeer kan opschonen (deleten). Je krijgt hiervoor in de plaats praktische tools. Tools, hoe je spiritualiteit kunt integreren in jouw leven en in jouw onderneming.

Kim 20181105_135820

Kim Laurensen

Ondernemer

"Het bracht me inzicht, spiegel voorhouden, waardoor je weer de juiste koers vaart en bijstelt waar nodig is en dit rust geeft. De onrust is minder geworden. Ik mag vertrouwen op mijn intuïtie. De flow/ energie gaat weer stromen en ik heb weer nieuwe invalshoeken."

IMG-20181105-WA0009

Karen van de Wiel

Personal coach & trainer

"Ik vond het verhelderend, spiegelend, ik heb mooie diepe inzichten gekregen, waar ik voor mezelf mee verder kan. Ook veel herkenning en ongekend wat jij allemaal uithaalt uit de Zo-Jij inzichtkaarten. Dit is zo kloppend! Het was voor mij heel waardevol!"

Patricia Leenaarts

Patricia Leenaarts

Trainer & coach

"Dank je wel Gaby voor de mooie inzichten die ik heb gekregen. Hierdoor heb ik heldere en treffende boodschappen gekregen op de verschillende leefgebieden van mijn leven. Hiermee kan ik weer verder met de ontwikkeling van mijn onderneming en natuurlijk mijn persoonlijke groei. Ik ben dankbaar dat ik dit samen met jou heb mogen doen en wens je heel veel succes met je bedrijf. "

BE IN POWER WITH YOUR NEXT STEP

Alles wat je vanaf deze Zo-Jij dag doet krijgt meerwaarde. Hierdoor zul je nog betere resultaten in jouw leven krijgen, omdat je nu onderneemt vanuit jouw hart en vanuit een hoger bewustzijn van liefde leeft.

  • Zo-Jij coaching:
  • Zo-Jij inzichtkaarten
  • Zo-Jij vragen
  • Zo-Jij 3 stappen van verandering
  • Zo-Jij 4 bewustzijnsniveaus
  • Zo-Jij meditatie
  • Zo-Jij affirmaties
Gaby Poetiray VIP-dag