make-over sessie

VIP

Makeover sessie

Vandaag sta jij een keer centraal! Je krijgt coaching van mij één op één, in een prachtige bosrijke omgeving, met een heerlijke lunch.

Tijdens deze VIP makeover ga je aan de slag met de diepere overtuigingen binnen in jezelf. Je gaat inzicht krijgen in je ratio en je emo. Je gaat begrijpen en voelen waar de onrust vandaan komt. Waarom je de leegte niet opgevuld krijgt. Jij bent niet bang om jezelf recht in de spiegel aan te kijken en jezelf te confronteren met overtuigingen die niet meer voor je werken.

Vandaag geen businessplan, maar aan de slag met jouw persoonlijke plan. Jij staat open om alles wat je vandaag leert, meteen in de praktijk te brengen. Omdat jij klaar bent om de schoonheid in jezelf te (h)erkennen. En je schoonheid te koppelen aan de buitenkant. In alles wat jij doet en voor staat. Zodat jouw droom, niet alleen maar een droom is. Maar zodat jouw eigenzinnigheid in jouw omgeving, onderneming en de wereld de meeste ultieme impact maakt.

Kim Hendriks

Kim Hendriks

Legal expert & business coach

"Al in de eerste minuut gaf Gaby een spiegelend inzicht. Naast haar gave om intuïtief meteen de juiste snaar te raken, is zij ook nog eens ontzettend down to earth. Ze geeft namelijk meerdere praktische oplossingen, zodat haar advies niet zweverig of vaag is. Haar inzichten hebben mij rust gegeven. Ze heeft bevestigd dat ik op de juiste koers zit en erop mag vertrouwen dat de doelen meer dan behaald worden. Ik kan nog gemakkelijker vooruit en heb daarbij de praktische tools die ik nodig had."

Denise-Oerlemans-Branding-Bootcamp-366

Dyonne Depondt

D-Dep Leiderschapsontwikkeling

"Na mijn contact met Gaby was ik totally flabbergasted. Binnen een half uur heeft ze mijn kern weten te raken en mijn pijnpunt op tafel weten te leggen. Het heeft me rust en vertrouwen gegeven bij het varen van mijn eigen koers. Het is eigenlijk niet in woorden te vangen, dankjewel Gaby."

Once you stop learning, you start dying" - Einstein

Met behulp van de Zo-Jij inzichtkaarten, Zo-Jij vragen, Zo-Jij 3 stappen van verandering en Zo-Jij 4 bewustzijnsniveaus gaan we samen aan de slag.

Einde van de dag, heeft jouw binnenwereld geen geheimen meer voor je. Jij ervaart een boost van flow en creativiteit. Hierdoor durf jij voor jou bestemd succesvol en vervuld leven te leiden.

Spreekt dit jou aan maar zou je eerst heel graag kennis met mij willen maken om te voelen of we een klik hebben, om al je vragen te stellen of om te onderzoeken of dit echt is wat jij nodig hebt, neem dan zeker contact met mij op. In een gratis online sessie van een halfuur onderzoek ik graag met jou jouw wensen en geef ik meer uitleg over deze geweldige dag.

Zo-jij inzichtkaarten
Scroll naar top