Zo-Jij

VIP-dag

streepje
Zo-jij inzichtkaarten

Voor ambitieuze ondernemers die nog succesvoller willen ondernemen vanuit hun hart. Je bent op zoek naar de essentie die echt bij jou past. Je wilt niet meer ondernemen vanuit jouw hoofd. Je wilt ondernemen vanuit jouw hart. Je weet alleen niet hoe je dit moet aanpakken!

Jij staat vandaag centraal, je krijgt coaching van mij één op één.

Je gaat aan de slag met de diepere lagen binnen in jezelf. Je maakt een verdieping in spiritualiteit. Dit houdt in dat je spiritualiteit op een praktische wijze in jouw leven en jouw onderneming toepast. Je wordt bewuster van je acties en van jouw oordelen. Je leert hoe je dit kan loslaten en oud zeer kan opschonen (deleten). Je krijgt hiervoor in de plaats praktische tools. Tools, hoe je spiritualiteit kunt integreren in jouw leven en in jouw onderneming.

Kim Hendriks

Kim Hendriks

Legal expert & business coach

"Al in de eerste minuut gaf Gaby een spiegelend inzicht. Naast haar gave om intuïtief meteen de juiste snaar te raken, is zij ook nog eens ontzettend down to earth. Ze geeft namelijk meerdere praktische oplossingen, zodat haar advies niet zweverig of vaag is. Haar inzichten hebben mij rust gegeven. Ze heeft bevestigd dat ik op de juiste koers zit en erop mag vertrouwen dat de doelen meer dan behaald worden. Ik kan nog gemakkelijker vooruit en heb daarbij de praktische tools die ik nodig had. "

Denise-Oerlemans-Branding-Bootcamp-366

Dyonne Depondt

D-Dep Leiderschapsontwikkeling

"Na mijn contact met Gaby was ik totally flabbergasted. Binnen een half uur heeft ze mijn kern weten te raken en mijn pijnpunt op tafel weten te leggen. Het heeft me rust en vertrouwen gegeven bij het varen van mijn eigen koers. Het is eigenlijk niet in woorden te vangen, dankjewel Gaby. "

BE IN POWER WITH YOUR NEXT STEP

Alles wat je vanaf deze Zo-Jij dag doet krijgt meerwaarde. Hierdoor zul je nog betere resultaten in jouw leven krijgen, omdat je nu onderneemt vanuit jouw hart en vanuit een hoger bewustzijn van liefde leeft.

  • Zo-Jij coaching:
  • Zo-Jij inzichtkaarten
  • Zo-Jij vragen
  • Zo-Jij 3 stappen van verandering
  • Zo-Jij 4 bewustzijnsniveaus
  • Zo-Jij meditatie
  • Zo-Jij affirmaties
Gaby Poetiray VIP-dag
Scroll naar top