DEN_5039_b

Jouw authentieke ik ervaren

in 4 krachtige meditaties

Herken je dat gevoel? Dat je bent veranderd en merkt dat de werkwijze die je jarenlang met succes hebt toegepast ineens niet meer werkt? Voelt het alsof je een andere weg moet inslaan om die creatieve passievolle energie weer te ervaren die je ooit had? Maar word je tegengehouden door angst voor het onbekende?

Ook al weet jij dat veranderen nodig is, toch lukt het je niet. Laat mij je helpen?Je hoeft dit helemaal niet alleen te doen. Ik heb namelijk, speciaal voor jou, vier korte krachtige meditaties ontwikkeld die voor een doorbraak zullen zorgen.

Mijn snelle meditaties zijn zorgvuldig opgebouwd in 4 belangrijke basisbehoeften waar de mens uit bestaat. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn gericht op een nieuwe balans in de relatie met jezelf.

Als je deze 4 meditaties toepast in 8 dagen, zal je een ongekende innerlijke rust ervaren.

Quit the mind and the soul will speak" - Buddha

Jij zal door de rust, meer ruimte en tijd voelen voor jezelf. Zodat je meer liefde gaat ervaren. Door meer liefde binnen in jezelf en je omgeving te ervaren, voel jij je passie weer opborrelen. Jouw creativiteit komt dan weer terug in je leven. Jij kunt weer krachtige stappen vanuit je authentieke IK zetten.

Wil je ook jouw authentieke IK zijn? Alle delen binnen in jezelf vernieuwen? Schrijf je dan nu in en maak iedere dag 10 minuutjes vrij in je agenda om hieraan te werken. Meer is het niet, super simpel toch?

Ben je onbekend met mediteren? Persoonlijke groei komt als jij uit jouw comfortzone stapt.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar top