Universum werkt in je voordeel

Mijn neef belde me op en vertelde dat hij een mini masterclass van Roy Martina online had gevolgd. Ik vroeg hem waarom hij dit niet naar mij had doorgestuurd? En zijn antwoord was zo mooi, want hij zei tegen mij: Gaby, je vind hem toch niets? Waarop ik tegen hem zei, dat is 20 jaar geleden. En ik vertelde dat ik benieuwd was, hoe ik nu tegenover zijn missie, werkwijze en persoonlijkheid stond.

Ik kreeg de link naar de Mini Masterclass. Meteen na zijn eerste filmpje van vier filmpjes, wist ik dat hij op dat moment in mijn leven moest komen. Mijn energie resoneerde op dat moment met wat hij mij te vertellen had.

Want weet wat jouw intentie is in het leven, energie is. Die energie straal jij uit! Op die energie level, trek jij mensen en situaties naar je toe.

Ik was na het volgen van de mini masterclass meteen geïnteresseerd. Ik kwam erachter dat Roy Martina, een week later, een Kick Start Your Life 2 daagse gaf.

Bij mij om de hoek. Ik mocht iemand meenemen, voor dezelfde prijs. Maar die heb ik weggeven aan iemand die er geen geld voor had, maar toch graag wilde gaan.

Ik geloof dat geven en ontvangen in balans moet zijn.

Ik wist dat Roy Martina mij een stuk wijsheid mee kon geven. Deze man had informatie wat ik moest horen. Het universum bracht hem en zijn informatie op mijn pad. Mijn 24 uur hulp lijn.

De tweedaagse event, was in een ruk voorbij gevlogen. Hij brengt spiritualiteit, op een zeer praktische manier. Zonder af te doen aan de verschillende niveaus, waar spiritualiteit zich afspeelt. Ook de diepte van spiritualiteit, vertaalt hij op zo’n makkelijke manier. En vloekt er heerlijk op los. Juist het pittige en wijsheid dat in balans staat is wat me aantrok in wat hij te vertellen had. Ik zag mezelf toen ik hem op het podium zag staan. De “Gaby” waar ik naartoe wil groeien.

Ik vind het heerlijk dat hij lerende blijft. Maar ook voor zorgt dat zijn mindset open blijft staat. En zijn leven leidt om de beste versie van zichzelf te worden. Dit is ook mijn manier van leven. Zonder leren kan ik niet leven.

Once you stop learning, you start dying

                Einstein

Het gemak hoe de dingen zich ontvouwen in je leven kan zo leuk zijn. Let op de signalen en maak gebruik van de signalen. Doe er je voordeel mee. Denk niet in onmogelijkheden en weet dat het universum altijd voor je werkt. Wazig? Nee!

Zoals ik al eerder zei, ik noem het mijn 24 uur hulplijn, dat niets kost. Maar juist mijn kracht is, omdat ik er op kan vertrouwen. Want de signalen die ik krijg, zijn bedoeld mij richting te geven. In wat ik nodig heb, en niet wat ik denk dat goed is voor mij.  

Warme groet,

Gaby

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top