The flow van Hans Peter Roel

In de zomer van 2018 had ik te maken met mijn tweelingziel, waar ik voor mijn gevoel al jaren maar niet van afkwam. Op aards niveau waren we zo verschillend, niet alleen in leeftijd, maar uit twee verschillende culturen, we moesten Engels met elkaar spreken, om een gesprek te voeren. Maar probeer maar eens emoties uit te drukken in een taal wat voor beiden niet je moedertaal is, dat is echt zoeken naar de juiste woorden, die er niet altijd bestaan.
Ik moest leren accepteren dat hij op zielsniveau mijn tweelingziel was en dat de innerlijke band, er toch zou zijn, ook al vocht ik er tegen. Ik had het uiteindelijk geaccepteerd wat er was in onze relatie, en dat we elkaar verder mochten brengen in onze persoonlijke groei. De tijd zou het leren.

Op hetzelfde moment, vertelde een familielid, dat ik het boek “Tijdloze liefde” moest lezen van Hans Peter Roel. Het gaat over liefde wat doorgaat eeuwenlang in drie verschillende verhaallijnen. Dit was precies het verhaal wat ik met deze man had en nog steeds heb. Ik ken deze man van verschillende levens. Ik kreeg hiermee de bevestiging dat het ook zo was.
Ik dacht nog wel wat een aparte naam heeft de schrijver, wie heeft er nu drie namen. Maar ik las het het boek in een ruk uit, want hij kon mij als lezer boeien.

Op hetzelfde moment zei een ander vriendin, dat ze nog twee andere boeken van hem had, KI en De vierde dimensie. Het lezen van “De vierde dimensie” kwam op het juiste moment. Ik hou van de signalen dat het universum je geeft, want er stond zo goed in beschreven hoe spiritualiteit werkt. En ik had die informatie weer nodig voor een training dat ik volg bij ILYB.

Na het lezen van “KI” zag ik dat de auteur met de drie namen ook een “KI workshop” gaf.
Ik wilde zaterdag 25 augustus 2018, maar helaas was er geen plek meer vrij, op de website. Maar in die week werd het steeds sterker dat ik op die datum “KI workshop” wilde volgen, en ik dacht ik ga bellen en vragen of het alsnog kon. En ja hoor, er was een plaatsje vrijgekomen voor die datum. Opletten op de mooie signalen van het universum, en hier naar handelen voel je de flow die voor jou bedoeld is.

Zaterdag 25 augustus kwam ik in het mooie zonnige Baarn aan, op zoek naar het mooie witte kerkje uit het boek. Hij stond tussen huizen in, en ik kreeg te horen dat koningin wilhelmina hier altijd kwam. Op hetzelfde moment knalde een deur dicht, ik moest lachen. Er waren ongeveer 35 mensen dat in een u vorm zaten, iedereen afwachtend wat er ging komen. We begonnen eerst met een inzichtkaart te trekken, en de mijne was, dat ik me kwetsbaarheid durfde te tonen. Wat precies mijn gevoel vertaalde, hoe ik die middag erin zou staan. Het werden 4 uur van ongedwongenheid, veel praktische oefeningen, samen met je buddy voor die dag. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe ik praktisch te werk kan gaan, als ik vanuit mijn KI wil leven.
Hans Peter Roel, is een man die dat perfect weet uit te dragen, en je meeneemt met eenvoudige handelingen naar je zielsenergie op een praktische manier, een aanrader! Ik kon het niet laten om met hem, de auteur van de boeken, die antwoorden gaven op levensfases, op de foto te gaan. En ook maar meteen 3 nieuwe boeken gekocht, je weet maar nooit wanneer de flow Hans Peter Roel zich aandient.

Warme groet,

Gaby Poetiray

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top