ABOUT

GABY

Ruim 15 jaar heeft Gaby ervaring als coach, counselor en trainer op persoonlijke ontwikkeling. Haar gave, haar helderwetendheid, haar heldervoelendheid en haar Zo-Jij inzichtkaarten ondersteunen haar hierin.

hero-bg

Ruim 15 jaar heeft Gaby ervaring als coach, counselor en trainer op persoonlijke ontwikkeling. Haar gave, haar helderwetendheid, haar heldervoelendheid en haar Zo-Jij inzichtkaarten ondersteunen haar hierin.

Gaby Poetiray
De "echte" Gaby

Op 18-jarige leeftijd werd Gaby bewust dat ze veel overtuigingen had aangeleerd. Zij had een dikke muur om haar
heen gebouwd. De echte “Gaby” hield ze goed verborgen. Wilskracht, overleven en gedrevenheid waren haar drijfveren.

Gericht op de buitenkant van de mens. De binnenkant van de mens liet ze links liggen, ondanks dat ze helderwetend en heldervoelend was. Gaby kon het niet gebruiken in haar leven. Ze leefde vanuit haar aangeleerde “IK”. Rond haar 18de jaar begon ze meer te interesseren voor de psyche van de mens. Hoe de psyche het gedrag van de mens beïnvloedt. Ze heeft boeken verslonden, workshops en trainingen gevolgd over psychosociale achtergronden en spirituele theorieën en methoden. Zoals Kernmeditaties, Reiki, Universele energie, EFT, Kleurenleer, Basis hypnose. Daarnaast ook de kracht van beïnvloeding van marketing en psychologie.

Hier begon Gaby aan haar spirituele reis op zielsniveau. Zij leerde dat ze niet hoefde te overleven, dat ze ‘niet’ de aangeleerde ik was. Ze leerde dat `Zij` de degene was die haar leven kon creëren. Ze kwam in een onderzoeksfase wie ze daadwerkelijk was, zonder aangeleerde belemmeringen. Ze wist dat het tijd was om mentoren en coaches in haar leven toe te laten.

Een HBO studie relatie counselor in 2002 was het begin voor haar om te werken als coach, counselor en trainer. Ze leerde verschillende methoden o.a. NLP, TA, RET en counselling. Door haar vrijwilligerswerk bij sociaal maatschappelijke organisaties, leerde ze meer de maatschappelijke en sociale kant van de samenleving kennen. Met extra trainingen werd ze specialist op bepaalde thema’s. Ook de banen die hierop volgden waren steeds meer gericht op de mens die een coach en trainer nodig hadden om stappen te maken.

Daarnaast bleef haar interesse in spiritualiteit in de breedste zin haar aantrekken. Meditaties, affirmaties en positief denken integreerde ze in haar leven. Ook zaken op het gebied van arbeid, psychische ziekten en participeren heeft ze eigen gemaakt.

“Alles heeft een reden” maakte dat ik het leven  als een feestelijke uitdaging ging zien.

Een intensieve training bij een high-end business coach was de start van haar onderneming vanuit haar hoogste potentieel. Hierdoor kan Gaby ambitieuze ondernemers naar hun hoogste potentieel laten ondernemen.

 Haar kracht als coach:

  • Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring op persoonlijke innerlijke ontwikkeling.
  • Haar grote talent is dat ze ziet wat jij niet ziet.
  • Haar gave (helderwetend en heldervoelend) om direct te zien wat de kern van het probleem is.
  • Haar kennis over psychosociale achtergronden, spirituele theorieën en methoden. Hierdoor kan ze inspelen op elk niveau van het probleem.
  • Haar zelf ontwikkelde Zo-Jij methode waaronder de Zo-Jij inzichtkaarten maakt het tastbaar en inzichtelijk wat het probleem is en hoe je er mee om kunt gaan en waarom je iets doet. 
  • Haar spontane, directe, warme manier van coachen zorgt dat het praktisch blijft om de verdieping in je zelfbewustzijn aan te gaan. 
  • Haar Molukse/ Indisch roots met bovennatuurlijke en spirituele cultuur.

Gaby haar missie is om ambitieuze ondernemers vanuit bezieling echt te laten ondernemen. En hierdoor blindelings kunnen vertrouwen op hun intuïtie. Alles krijgt meerwaarde, met betere resultaten. Omdat zij nu ondernemen vanuit hun hart, vanuit een hoger bewustzijnsniveau. In liefde, rust, kracht en wijsheid!

Over Gaby Poetiray
VIP-dag

Zo jij

VIP-dag

Tijdens deze exclusieve dag staat jouw ware IK centraal.

Ik leer jou 1-op-1 hoe jij op zielsniveau stappen kunt maken op persoonlijk vlak.

Gedurende de dag gaan we onder meer aan de slag met je overtuigingen. Je leert op welke leefgebieden je oude overtuigingen een negatieve impact hebben op je leven en hoe je deze direct kunt aanpakken. 

Scroll naar top