half jaar traject

6 uur

Innerlijke makeover

Ondanks dat je een mooi leven hebt, schuw jij het niet om altijd te blijven leren

Want jij weet als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, je blijft krijgen wat je altijd gekregen hebt.

Daarom wil jij een professional die jou een spiegel voorhoudt. Heerlijk de confrontatie met jezelf aan gaan. Inzicht krijgen op blinde vlekken, die je maar tegenhouden om alles uit het leven te halen. Jij kan niet wachten om dit meteen in de praktijk te brengen. Want je weet dat je leven alleen maar nog mooier, dankbaarder en liefdevoller wordt. Jij merkt dat je dan steeds meer impact kunt maken voor je dierbaren, je klanten, je omgeving en de wereld.

Ik weet hoe hectisch jouw leven is. Hoe vol jouw dagen kunnen zitten. Daarom ben ik speciaal voor jou zeer flexibel. Zodat jij, wanneer je vastloopt, snel inzicht krijgt en weet welke stappen je kunt nemen.

It is about living the best life you can and enjoying the fullness of the life around you" - Ralph Lauren

Pien

Pien van Gelder

Spotted by Pien

"Ik was bij dit feestje. Ik zou het iedereen willen aanraden! Gaby liet mij inzien waarom ik niet tot echte actie over kan gaan, wat mij blokkeert en wat ik nodig heb om door te pakken. Hoe bijzonder is dat? Een dag vol inzichten, de spijkers op z’n kop, een lach en een traan en spiritualiteit, zonder toeters en bellen. I loved it! Zo dankbaar voor deze mooie dag! Prachtige inzichten! Gaby jij bent een absolute topper, in alle opzichten."

Ellen

Ellen Claassen

Leiderschapscoach

"Was een gave dag en gouden inzichten. Dank je Gaby. Ik kan weer naar een nieuw level in mijn toverbal."

Hoe ziet het er dan uit?

Mijn halfjaar programma bestaat uit 6 uur 1 op 1 coaching met mij. Dat kan online maar ook op een locatie naar keuze. Hoe je die 6 uur verdeelt, dat doen we in overleg. Dat kan iedere week een ½ uur via bijv. skype zijn, iedere maand een uur, 2x 3 uur een live ontmoeting enz. enz. Dit stemmen we samen af.

Jij bepaalt per sessie hoeveel tijd jij nodig hebt. Naar gelang jij wenst om de confrontatie aan te gaan met jezelf. Jij meteen inzicht wil op je diepere overtuigingen die jou tegenhouden om je volle potentie te gebruiken.

De inzichten die naar boven komen werken als een spiegel op verborgen en beperkende onderdelen van jouw persoonlijkheid. Jij kunt de nieuwe inzichten meteen toepassen in jouw leven. Je merkt dat jij meteen weer grip krijgt op jouw leven. Jij ervaart een boost van flow en creativiteit. Dit wordt meteen zichtbaar in je onderneming maar ook als mens. Je kunt vanuit een dieper niveau impact maken, omdat jij gebruikt maakt van je volledige potentie. Hierdoor krijg jij een succesvol en vervuld leven.

Spreekt dit jou aan maar zou je eerst heel graag kennis met mij willen maken om te voelen of we een klik hebben, om al je vragen te stellen of om te onderzoeken of dit echt is wat jij nodig hebt, neem dan zeker contact met mij op. In een gratis online sessie van een halfuur onderzoek ik graag met jou jouw wensen.

gaby poetiray

Bonus Boost Makeover

Als jij je aanmeldt voor een VIP makeover of de Innerlijke makeover sessies, krijg je van mij, als bonus, de transformerende boost makeover t.w.v. 125,- cadeau.

Ik ben ingeleid in de menselijke en universele energie. (HUE). Binnen 5 minuten geef ik je lichaam, geest en ziel een enorme energie boost. Voor een betere gezondheid, geluk en spirituele ontwikkeling.

Let op: deze sessie kan ik alleen geven wanneer we elkaar live ontmoeten.

Scroll naar top