Wil jij als succesvolle ondernemer gebruik maken van het Universum?

Afgelopen week heb ik een mooie online masterclass mogen volgen van Christie Marie Sheldon. Ik volg haar nu 1.5 jaar online. Ze is een intuïtief – en energetisch coach die mensen helpt met blokkades. Ik ben zo fan van haar, want ik kijk altijd naar ondernemers die beter zijn dan ik.  Het is bewezen dat leren, van succesvolle ondernemers, die op bepaalde gebieden beter zijn dan dat je zelf bent zeer goed is om jezelf te stretchen op mind, body & soul. Dit om je uit je comfort zone te halen en je te laten groeien naar je volle potentieel. Ik zie dit als een hobby, als ik dat niet meer mag en of kan doen, leef ik niet meer. Is dat heftig, nee dat heb ik nodig.

Elke morgen start ik met een meditatie van haar, vanuit liefde zodat ik elke dag omringd ben in een bubbel van liefde. Ik visualiseer en voel ik waar ik wil staan, en dat lukt mij en vele  anderen, maar ook vele anderen niet. Dat  is juist wat ik van succesvolle vrouwelijke ondernemers terug hoor: Visualiseren lukt soms nog, maar voelen en daar staan waar je naar toe wil groeien, dat vind ik moeilijk. En wat is mijn innerlijke bron hoe kom ik daar? Hoe voelt dat? Ik mediteer op IAM, maar ik voel het niet.

Dat is juist moeilijk, want voel jij de druk die daar bij komt kijken, want wat als je het niet ziet en voelt, komt dan je nieuwe werkelijkheid niet uit. De druk wordt nog groter, want waarom lukt het een ander wel en mij niet. Daarom wil ik dit met jullie delen. Want voor jou de succesvolle vrouwelijke ondernemer, die daar tegen aan loopt geef ik je een tip/ advies/ verandering in je vraagstelling.

STOP met IAM en vraag deze vraag: WHAT WOULD IT TAKE en plaats je vraag hierachter. Gebruik dit als je in rust bent en of in je meditatie. Je vraagt het aan het universum en weet dat het universum jou de uitkomst geeft wat voor jou bedoeld is. Het enige wat er nodig is dat wat jij vraagt heel graag wilt. En hoe specifieker jij bent met je vraag, daar zal het UNIVERSUM op reageren. En vertrouw erop dat het naar je toekomt.

En wees niet te hard voor jezelf, maar doe dit in zachtheid naar jezelf toe en met een glimlach, want het is juist leuk om in contact te staan met het Universum. De netwerk van ongekende mogelijkheden.

Door je vraagstelling te veranderen en geen druk te leggen op jezelf, is het elke dag weer een feest en een verrassing hoe het Universum je antwoorden geeft en het naar je bezorgd. Nu nog wel opletten op de signalen, ben jij er klaar voor?

Warme groet,

Gaby Poetiray

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top