De Universele tijd staat aan jouw zijde

Een van mijn mooiste vakanties was in Engeland. We reden langs Stonehenge, richting Cornwall. Magische plekken, waar tijd stil stond. Wijsheid, oudheid en eenvoud was zo voelbaar. Het versterkte nog meer mijn innerlijke weten, dat ik altijd op mijn intuïtie kan vertrouwen.  Wil jij dat ook?

Wil jij ook niet zo besluiteloos zijn in een bepaalde kwestie?

Wil jij weten wat jij moet doen en welke stappen jij kunt zetten op persoonlijk vlak.

Dat jij een goedlopend bedrijf hebt, betekent niet dat je altijd weet welke richting je moet opgaan? Durf je dat stuk aan te pakken binnen in jezelf?

Niet verscheurd worden tussen je gedachten en gevoelens?

Want wil jij keuzes maken vanuit rust en vertrouwen?

Luisteren naar dat innerlijke stemmetje binnenin jezelf? Door het niet weg te duwen?

Wil jij ook dat je gevoelens en je gedachten niet de overhand nemen, omdat jij vertrouwt op je intuïtie. Jouw intuïtie die door middel van signalen naar je toekomt. Want weet dat je intuïtie en het universum met elkaar verbonden zijn. Waar tijd en jouw wil niet aanwezig zijn, maar de signalen altijd gericht zijn om jouw te laten ontstijgen op alles wat jou is aangeleerd. Jouw aangeleerde overtuigingen.

Zie het als een ontdekkingsreis. Een spirituele reis op aards niveau, het ontwaken waarom je hier op aarde bent. Iedereen heeft een eigen reis af te leggen. De snelheid van de reis, is afhankelijk hoe snel je inzicht krijgt in je oude overtuigingen. Maar nog veel belangrijker is, hoe jij je nieuwe inzichten integreert in je leven. De veranderingen structureel doorvoert in je eigen leven. Je intuïtie is altijd gericht om je hierbij bij te staan, Dit betekent ook oefenen om ernaar te luisteren. Ook dit is een leerproces en de enige die dit tegen zou kunnen houden ben jij? Hoe? Juist door de aangeleerde overtuigingen zie je en voel je niet wat je ware missie is hier op aarde.

Ik heb altijd de connectie gevoeld met mijn intuitie en toch in mijn vroege jaren niet naar geluisterd. Mijn aangeleerde overtuigingen zeiden tegen me dat het niet zou kloppen wat ik wist. Ik werd als een weirdo, wazig en “ heb je haar weer” bestempeld. Ik leerde al snel dat ik maar beter het pad van de meeste mensen in mijn omgeving kon lopen. Dan was ik nog wel eigenzinnig, maar werd ik niet als weirdo bestempeld. Dat wil je als jong meisje niet. Ik luisterde expres niet naar mijn intuïtie. En vanuit een aangeleerde ik, had ik een leven opgebouwd.

Maar ik zeg je dit, je loopt uiteindelijk tegen jezelf aan.

Ik liep vast in hoe ik mijn inkomsten vergaarde, want geld had geen betekenis voor mij. In mijn relaties naar anderen was ik hard, maar nog veel harder en veeleisend naar mezelf. Omdat men mij toch niet begreep, voelde ik me met mijn helderwetend en heldervoelend zeer alleen.

Vroeger was een goed ontwikkelde intuitie hebben totaal niet geaccepteerd in de maatschappij. Ook al heb je dan die manier van WETEN, ik kon het nog niet naar buiten brengen, omdat de mensen om mij heen dit nog niet konden bevatten. Op een gegeven moment zag ik dat er steeds meer ruimte kwam op aards niveau, maar ook binnenin mezelf. Om alsnog naar mijn intuïtie te luisteren, maar dan ben je al in een spinnenweb van je aangeleerde overtuigingen terecht gekomen. Toen is mijn spirituele reis, het ontwaken naar mijn ware missie begonnen. Ik mocht terug naar de blueprint van mijn ware ik.

Is dit voor jou herkenbaar? En wil je ook op ontdekkingsreis? Jouw spirituele reis op aards niveau? Wil je ook groeien naar je ware missie en blindelings kunnen vertrouwen op je intuïtie?

Wil je dit echt veranderen, neem dan contact met mij op voor een gratis doorbraaksessie.

Een warme groet,

Gaby

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top